REZERVARI: 0753099099   → CUM AJUNG
Loading...
Despre noi 2021-09-17T17:06:31+00:00

LE PREMIER

Despre noi

Restaurantul Le Premier Constanţa este locul unde priveliştea Mării Negre si preparatele delicioase aşteaptă nerăbdătoare să răsfeţe şi cel mai pretenţios client, indiferent de eveniment.

Situat în locul fostului New Safari, pe strada Artistide Karatzali, la nr. 1, mai jos de celebrul Teatru Elpis , cladire ce dateaza din 1898 ( actualul Teatru de Papusi ), restaurantul este „la înălţime” – la propriu, terasa de 140 de locuri fiind spaţiul perfect de unde poţi admira marea.

Meniul rafinat combină specialitățile bucătăriei italiene cu savoarea bucătăriei internaţionale. Atentia noastră la detalii și pasiunea pentru furnizarea serviciilor de calitate reprezintă cea mai buna garanție.

Indiferent că eşti adeptul fructelor de mare, al peştelui proaspăt sau a unei porţii de paste italienești, restaurantul Le Premier este locul unde poţi cupla o farfurie de poveste cu un vin pe măsură, cu gust plin, încărcat de arome puternice.

Lucrul acesta le este confirmat clienţilor de când intră în restaurant, de vitrina în care crabii dau tacticos din mustăţi.

Clienţii noştri sunt la un click distanţă de evenimentele pe care le postăm constant pe pagina noastră de Facebook.

https://www.facebook.com/lepremierconstanta/

Cine a fost Aristide Karatzali?

KARATZALI ARISTIDE (n. 1873 – d. 1947) Medic. S-a născut la Constanţa. A avut înclinaţii politice de stânga, fiind unul dintre primii socialişti din Dobrogea. A luat parte la revolta de pe vasul Potemkin în 1905.A fost iubit de contănţeni pentru calităţile sale de om şi de medic.

Într-o locatie selectă, am conturat pentru dumneavoastră un meniu cu delicii culinare ce satisfac cele mai exigente gusturi. Meniul rafinat, combină specialitățile bucătăriei italiene cu savoarea bucătăriei internaţionale. Atentia noastră la detalii și pasiunea pentru furnizarea serviciilor de calitate reprezintă cea mai buna garanție.

+40 753 099 099
Despre noi
3.1 (61.05%) 19 votes

This post is also available in: English